ČANAK POTVRDIO: Bez Marinkovića u sredu, nadam se da će momci biti motivisani

Autor:

Sport

28.05.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je poražen u prvoj utakmici polufinala plej-ofa od Crvene zvezde sa 87:62, posebno je u poslednjoj četvrtini bio loš u realizaciji. Nenad Čanak, strateg crno-belih, rekao je da nije zadovoljan i da će učiniti sve da proba da izbori majstoricu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

- Zaslužena pobeda Zvezde. Utakmica gde smo bili u igri do pred kraj treće četvrtine, ali mnogo individualnih grešaka nas je koštalo. Zvezda je isuviše kvalitetna da bi to u utakmici ovakvog značaja istolerisala. Nismo imali Bondžu Sija, a sada smo u petom minutu izgubili Vanju Marinkovića za dalje.  Nismo imali intenzitet koji je potreban, pogotovo na spoljnim pozicijama.

- Zvezda nas je i nadskakala, šutirala je mnogo za tri, što je posledica loših rotacija. U ovom trenutku boli 25 razlike, ali nije bitno da li jedan ili 25. Probaćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i izborimo majstoricu - rekao je Nenad Čanak.

Vanja Marinković koji se povredio početkom meča neće igrati u sredu.


- Lakše je vratiti ekipu posle ovakvog poraza, nego posle poraza od pola koša razlike. Očekujem da će momci biti motivisani i spremni za sredu - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading