Legendarni jugoslovenski košarkaš se vratio u srpsku košarku

Autor:

Sport

26.05.2018

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni jugoslovenski košarkaš i funkcioner Ratko Raša Radovanović se posle osam godina vratio u srpsku košarku i postao novi sportski direktor Slobode iz Užica.

RepublikaFoto: instagram.com/aba.liga
Ilustracija: Foto

Jedan od najtrofejnijih jugoslovenskih košarkaša je sa novim članom KLS potpisao višegodišnji ugovor, što je potvrdio i u izjavi za Blic. 

- Posle osam godina vraćam se u srpsku košarku kao sportski direktor Slobode. Klub je ušao u KLS, potrebno je da se afirmišu mladi košarkaši i da se ulaže u klub. Ništa ne može da se uradi preko noći. Imamo veliku pomoć Saše Turovića, našeg biznismena iz Čikaga, inače Hercegovca, ali najveću podršku očekujemo od grada i pojedinih privatnih kompanija da stanu iza brenda Sloboda. Svaki početak je težak, ali ambicije nam se poklapaju, želimo da zajedničkim snagama ostvarimo što bolje rezultate - rekao je Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading