Izabran idealan tim NBA: Jokić dobijao glasove

Autor:

Sport

25.05.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga je u četvrtak objavila koji su košarkaši izabrani u idealan tim sezone, kao i ko čini drugi i treći tim. Iako se nije našao u užem izboru centar Denver Nagetsa Nikola Jokić je dobio glasove, pa je ukupno bio 21. sa 28 glasova u totalu.

RepublikaFoto: twitter.com/NBA League
Nikola Jokić

Prvi tim NBA lige čine Džejms Harden, Lebron Džejms, Demijan Lilard, Kevin Durent i Entoni Dejvis, drugi Janis Adetokumbo, Rasel Vestbruk, Džoel Embid, Lamarkus Oldridž i Demar Derozan, a treći Stef Kari, Viktor Oladipo, Karl Entoni Tauns, Džimi Batler i Pol Džordž, sa 54 glasa. 

Slede Kris Pol (54 glasa), Rudi Gober (51), Kajri Irving (42), Ben Simons (36), Al Horford (32) i Nikola Jokić sa 28 glasova. 

Iza Jokića u izboru su ostali Andre Dramond, Klint Kapela, Drejmond Grin, Kajl Lauri, Stiven Adams, Donovan Mičel, Klej Tompson, Trevor Ariza, Demarkus Kazins, Dvajt Hauard, Kevin Lav i Kristaps Porzingis, a svi su imali jednocifren broj glasova. 

Nikola Jokić je u sezoni NBA lige u proseku beležio 18,5 poena, 10,7 skokova uz 6,1 asistenciju. Denver je sezonu završio na devetom mestu na Zapadu sa skorom od 46 pobeda i 36 poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading