KALINIĆ: Arena u super stanju, OČEKUJEM DA ODIGRAMO ČVRSTO I AGRESIVNO!

Autor:

Sport

17.05.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš iz redova Fenerbahčea Nikola Kalinić izjavio je pred početak Fajnal-fora Evrolige da je zadovoljan uslovima u beogradskoj "Štark areni" i da nema razlike kada ekipa napada, ili kao u slučaju Fenera, brani trofej.

RepublikaFoto: Starsport
Kalinić: Zadovoljni smo sezonom, sve preko ovoga je bonus

- Promenili su parket, nema više crnih rupa na terenu – lopta više ne odskače kao pre i to je bitno. To sam prvo primetio, sad ne znam kakvi su obruči. Mislim da će biti sjajno i da će svi koji dođu doprineti doživljaju. Znamo da će biti dosta i Litvanaca koji vole svoje klubove i nacionalne selekcije i uvek ih prate - rekao je Kalinić.

On brani naslov prvaka Evrope osvojen u Istanbulu pre godinu dana.

- Ne vidim neku preveliku razliku, čak se i trudim da nemam previše spoljnih uticaja. Posvećen sam i fokusiran na košarku i ono što sledi. Trudimo se da što manje izlazimo iz hotela i budemo u sličnoj situaciji kao na prethodnim Fajnal forovima. Dobro, jedan je bio uspešan, jedan manje uspešan, ali imamo iskustvo. Najbitnije je da ostanemo u rutini koju uvek imamo.

Kalinić je izjavio i da očekuje vrlo čvrst polufinalni meč protiv litvanskog Žalgirisa.

- Očekujem da odigramo čvrsto i agresivno – sigurno je da smo jedna od najboljih ekipa kada tako odigramo. Od sebe očekujem da odigram upola kao prošle godine i biću zadovoljan. Posle svega što se dešavalo ove godine, ne treba da imam previše očekivanja. Sve što uradim biće bonus.

Dodao je naš igrač na kraju i da nije imao previša zahteva poznanika za karte, ali i da nije ni mogao previše ulaznica da obezbedi zbog velike potražnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading