Lebron za osam sekundi doneo pobedu Kavaljerima

Autor:

Sport

06.05.2018

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klivlend Kavalirsi slavili su u trećem meču polufinalne serije istočne konferencije kod kuće protiv Toronto Reptorsa 105:103 košem Lebrona Džejmsa u poslednjim trenucima. Time su poveli 3:0 i najavili brz završetak serije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Kavsi su bili dominantni prvo poluvreme, koje su završili sa +15. Ni posle treće četvrtine nije delovalo da pobeda može da im izmakne. Međutim, sve se promenilo u poslednjih 10 minuta. Klivlend je ušao sa prednošću od 14 poena razlike (79:65), ali onda su Reptorsi ozbiljno proigrali. Rapidno su topili zaostatak, da bi Ou Dži Anunobi osam sekundi pre kraja pogodio trojku za izjednačenje 103:103.

Praktično su se već svi spremali za produžetak, ali samo se Džejms spremao za poslednji napad.

Za osam sekundi je prešao ceo teren i izvanrednim floterom iz nimalo lake pozicije pogodio koš i samim tim doneo veliku pobedu Kavsima.

Pored tog koša Džejms je bio najefikasniji sa 38 poena uz šut iz igre 14/26 (1/4 za tri), imao je i sedam asistencija, šest skokova, tri ukradene i četiri izgubljene lopte. Podršku je imao u dabl dabl Kevinu Lavu sa 21 poenom i 16 skokova, kao i u Kajlu Korveru sa 18 pogodaka. Kod Toronta Kajl Lauri zabeležio je 27 poena i sedam asistencija, a već spomenuti Anunobi imao je 18 poena uz četiri trojke iz sedam pokušaja.

Četvrta, potencijalno i poslednja utakmica serije igra se takođe u Klivlendu, u noći između ponedeljka i utorka od 2,30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading