Ratnici sa Karijem poveli 2:0 u seriji

Autor:

Sport

02.05.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golden Stejt Voriorsi slavilu su u zanimljivom drugom meču četvrtfinalne NBA serije protiv Nju Orleans Pelikansa 121:116.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari najzad na terenu

Golden Stejt je konačno mogao da računa na Stefa Karija i do pobede je u drugom meču serije došao pred svojim navijačima, ali posao im nije bio ni malo lakši zbog toga. Golden Stejt sada vodi sa 2:0.

Pelikansi su vodili gotovo celu prvu četvrtinu koju su i dobili sa dva poena razlike, a prednost su čuvali i tokom većeg dela druge deonice, ali nisu uspevali značajnije da se odvoje, pa je Golden Stejt na poluvremenu imao +3.

Konačno oporavljeni Stef Kari na parketu je proveo 27 minuta i postigao je 28 poena uz sedam skokova, dve asistencije i tri ukradene lopte. Najefikasniji je u Golden Stejtu bio Kevin Durent sa 29 poena, Deejmond Grin je zabeležio dabl - dabl sa 20 poena i 12 asistencija a jedan skok ga je delio od tripl - dabla.

Kod Pelikansa je najbolji bio Entoni Dejvis sa 25 poena i 15 skokova, poen manje dodao je Džru Holidej koji je imao po osam skokova i asistencija. Rondo je dodao 22 poena, a Nikola Mirotić 18 uz devet skokova.

Treći meč na programu je 5. maja. Domaćin će biti Nju Orleans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading