Čanak nezadovoljan posle Metalca: DOBRA JE SAMO POBEDA!

Autor:

Sport

01.05.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener KK Partizan Nenad Čanak istakao je posle meča protiv Metalca, koji su njegovi izabranici dobili 91:79, da nema previše razloga za zadovoljstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak nije bio previše zadovoljan

"Loš početak utakmice u smislu fokusa i koncentracije, promašeni ziceri uveli su nas u neku apatiju. Ekipa Metalca ima kvalitet, imaju visinu, morate da budete na 100 odsto za njih. Ušli smo u velike probleme, a pobeda je jedina dobra stvar. Liga je takva, na svaka tri dana je utakmica, dešavaju se ovakve stvari i mislim da ih treba ostaviti iza sebe i gledati unapred. Uvek će dolaziti do nervoze i to moramo da svedemo na najmanju moguću meru", rekao je Čanak novinarima posle meča.

Partizan je pobedio 91:79, ali je protivnika u skoro praznoj dvorani "Aleksandar Nikolić" savladao tek u poslednjoj četvrtini.

"Svaki put kad primiš koš, u nečemu si pogrešio. To je sigurno plod dekoncentracije i grešaka. ALi, treba i ubaciti koševe. Metalcu svaka čast. Ljudi bre imaju kvalitet i ako nisi na maksimumu, kažnjavaju te", kaže trener Partizana.

"Protiv FMP-a, bez dileme. Bez lažne skromnosti, to je utakmica za prvo mesto u našoj grupi. S obzirom na rezultat u Pioniru, moramo da pobedimo i u Železniku i obezbedimo prvo mesto u grupi", rekao je Čanak.

Otkrio je i kada će kapiten Veličković da se vrati na parket.

"Pokušaćemo da odigra neki minut u Novom Sadu protiv Vojvodine. Nećemo na silu, ali ideja je da odigra nešto da bi bio u ritmu za Železnik", rekao je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading