Košarkašice Zvezde odbranile titulu, crno-bele nemoćne na kraju!

Autor:

Sport

26.04.2018

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Crvene zvezde postale su nove-stare šampionke Srbije, pošto su sa 3:1 u finalnoj seriji prvenstva savladale igračice Partizana. Crveno-bele su bile impresivne u poslednjem susretu, pošto su večite rivalke ostavila na -30 (45:75).

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje košarkašica Srbije

Na taj način su košarkašice sa Malog Kalemegdana odbranile titulu nacionalnog prvaka, iako su ranije tokom sezone izgubile u finalu nacionalnog kupa od Partizana.

Crno-bele su ovu finalnu seriju počele pobedom na terenu rivalki, ali snage za više od jedne pobede u ovoj seriji nisu imale.

U prvoj četvrtini su košarkašice Zvezde bile u zaostatku 15:10, ali su neverovatnom serijom od 21:1 došle do, ispostaviće se, ključne prednosti.

Zvezda je nakon toga diktirala ritam utakmice i iz minuta u minut samo povećavala prednost do konačnih +30 - 45:75.

Najbolje na ovom meču bile su Biljana Stjepanović sa 18 poena, osam skokova i četiri asistencije za indeks 28, odnosno Ivana Katanić sa 14, sedam uhvaćenih lopti i osam dodavanja za indeks 24.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading