Evroliga u Pogdorici: Vlada pomaže rekonstrukciju "Morače"

Autor:

Sport

25.04.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Crne Gore neće žaliti sredstva i pomoći će rekonstrukciju Sportskog centra Morača kako bi Košarkaški klub Budućnost igrao u Podgorici utakmice Evrolige, saopštio je premijer Duško Marković.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
Košarkaši Budućnosti

- To je potreba. To je cilj, to je opravdano. Nećemo žaliti sredstva za to da najbolje evropske ekipe igraju u Morači, da najbolji svetski igači budu dostupni našim ljudima ne samo po sportskom rezultatu nego i po vrednostima koje oni pronose širom kontinenta - naglasio je premijer Crne Gore Duško Markovićtokom premijerskog sata.

Podsećanja radi, predsednik Budućnosti koja je mesto u Evroligi obezbedila osvajanjem ABA lige, razgovarao je u utorak sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom, koji je poželeo ekipi Budućnosti dobrodošlicu u elitno takmičenja, ali uz uslov da se isprave nedostaci koji postoje u SC Morača.

Predsednik Budućnosti, Dragan Bokan, je odmah posle sastanka izjavio da je zadovoljan ali da će šampionu ABA lige i Crne Gore biti potrebna pomoć grada i države.

Po svemu sudeći, razloga za brigu nema. Budućnost će naredne sezone igrati u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading