Prvi čovek Evrolige stiže u Beograd

Autor:

Sport

25.04.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Evrolige posle sastanka sa čelnikom podgoričke Budućnosti Draganom Bokanom dolazi u Beograd, ali zvaničan povod nema veze sa tim ko će učestvovati u elitnom takmičenju naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug
Poseta Beogradu: Đordi Bartomeu

Kako prenosi "basketballsphere.com" Bertomeu dolazi u glavni grad Srbije u subotu povodom renoviranja terena na Malom Kalemegdanu pod pokroviteljstvom Evrolige.

Ovoj svečanosti će još prisustvovati gradonačelnik Beograda Siniša Mali, generalni menadžer "Turkish Airlines" za Srbiju Mehmet Alagoz, Dušan Ivković, ambasador Fajnal fora Evrolige koji se održava u Beogradu Duško Savanović, igrači Crvene zvezde Branko Lazić i Ognjen Dobrić, kao i Mihajlo Andrić iz Partizana. Pored njih biće i predstavnika dva najveća beogradska kluba.

Naravno, ostaje da se vidi da li je ovo i jedina svrha Bertomeuovog dolaska u Beograd, ili će se voditi neki bitni razgovori povodom naredne sezone u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading