Alimpijević: Čačak i njegovi navijači su zaslužili pobedu!

Autor:

Sport

24.04.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević čestitao je košarkašima Borca pobedu nad njegovim timom u trećem kolu KLS-a rezultatom 70:63 uz reči hvale na račun domaće ekipe i njegove publike.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević: Nismo ušli koncentrisano u utakmicu

- Najiskrenije čestitam Borcu na zasluženoj pobedi i na celoj sezoni. I prethodni trener Bojić, i sadašnji Arsić rade sjajan posao, uradili su veliku stvar za čačansku košarku. Ovaj grad i ova publika to zaslužuju, drago mi je da se jedan stari, dobri centar vratio na velika vrata. Želim Borcu da ostvari ambicije - rekao je Alimpijević.

U 1/4-finalu Kupa Radivoja Koraća ove sezone crveno-beli su nakon produžetka savladali Čačane, ali se ovog puta Zvezda nije provukla.

- Mi smo došli da odradimo utakmicu i to nikako nije dobro. Po ko zna koji put nam se ponavljaju neke stvari, i nije toliki problem u odbrani, već napad. Kad ne uđete koncentrisani u utakmicu, onda ne ide. Samo mali procenat vrhunskih sportista može da uhvati koncentraciju tokom meča, ostatak, kao što je to u slučaju mog tima, treba to da radi pre utakmice. Ni u jednom segmentu nismo pokazali da zaslužujemo pobedu, promašili smo 15 penala u Čačku i 21 trojku, a imali smo nekoliko otvorenih šuteva, zato i nismo zaslužili pobedu. Kod njih se videla želja i energija - naveo je mladi strateg crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading