JUNAK BUDUĆNOSTI - Gordić još jednom o Zvezdi

Autor:

Sport

18.04.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gordić je čovek kojeg slave u Podgorici. Gotovo sam je pobedio Crvenu zvezdu u finalu ABA lige i tako ekipi Budućnosti doneo prvu titulu. Gordić veruje da crveno-beli leže njegovom timu.

RepublikaFoto: Budućnost VOLI

- Utisci se još nisu slegli i osećaj je fenomenalan. Još nas drži euforija i mislim da neće skoro prestajati. Napravili smo stvarno veliku stvar. Presudila je pre svega naša ogromna energija i želja. Svi smo disali kao jedan i mislim da se to videlo i na terenu. Znali smo da nam Crvena zvezda više leži nego Cedevita i sa samopouzdanjem smo ušli u finale - rekao je Gordić za CDM.

On dodaje da se u klubu nije mnogo pričalo o tituli.

- Često smo se pitali kako bi bilo dobro da osvojimo titulu. Možda i zbog toga što je malo ko to očekivao. Na kraju smo i stvarno uspeli to da uradimo što je stvarno sjajno. Pričali smo i sami pre finala, Evroliga dođe i prođe, a trofej ostaje zauvek. Za klub, za grad, za navijače. Ovo je istorijski uspeh i to je ono što će se pamtiti - dodao je Gordić.

On je istakao da je igrao košarku života.

- Svakako da je ovo moja najbolja sezona u karijeri. Drago mi je da sam važan član ekipe koja je napravila istorijski uspeh. Džile i celi stručni štab su napravili ogroman posao od početka sezone. Ništa nije prepušteno slučaju. Sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja i na kraju se isplatilo - zaključio je Gordić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading