ŠOK PROMENE: Zvezda otpustila Enisa, vratio se Filip Čović, Bjelica na ledu

Autor:

Sport

16.04.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme promena... Posle poraza u finalu ABA lige, čelnici Crvene zvezde rešili su da rekonstruišu tim. Otkaz je dobio Dilan Enis, dok se u Zvezdu vratio Filip Čović.

RepublikaFoto: euroleague.net

Nije samo Aleksa Radanov. Pored njega Zvezda će biti jača i za iskusnog plejemjkera.

- Nema velikih reči, ali ni puno vremena za adaptaciju, jer Superliga Srbije počinje već za dva dana. Od prethodnog odlaska, prošao sam puno toga, mnogo sam iskusniji i zato mogu da kažem da je ovo velika čast za mene, i da smatram da mogu da pomognem timu Crvene zvezde mts. Na meni je da radim naporno i da se što pre priviknem na nove saigrače i igru ekipe. Znam praktično sve igrače u ovom timu, i verujem da će mi zbog toga biti potrebno i manje vremena da se u potpunosti uklopim u novi sistem - rekao je Čović, novi član crveno-belih za koje je igrao u sezoni 2011-2012.


Dilan Enis možda ne bude jedini igrač koji odlazi. Imajući u vidu da Milko Bjelica ima ugovor sa klubom do kraja sezone, u toku su razgovori sa njim oko njegovog statusa u klubu, s obzirom da je u poslednje vreme, neke važne utakmice za klub odigrao u neočekivano slaboj formi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading