KK Partizanu blokirani svi računi!

Autor:

Sport

21.03.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaškom klubu Partizan blokirani su svi računi nakon što je Ekspo banka, nekadašnja Marfin, još jednom pustila menicu za kredit uzet pre 13 godina, javlja "Mozzart sport".

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Nakon blokade svih računa, Partizan neće moći da isplaćuje zarade zaposlenima niti da izmiruje redovne obaveze preko računa.

U pitanju je dug od oko milion i sto hiljada evra, a suma je toliko narasla zbog kamate od čak 21 odsto. Kako bi opet mogao da počne da posluje i funkcioniše, za očekivati je da Partizan potraži rešenje na sudu u vidu privremene mere koja bi značila i da banka ne može da blokira klupske račune, piše "Mozzart sport".

Istovremeno, zbog tužbi Duška Vujoševića i Nemanje Gordića pred arbitražom Međunarodne košarkaške organizacije (FIBA), crno-beli ne mogu ni da registruju nove igrače.

Predsednik kluba, Ostoja Mijailović, prethodnih meseci više puta je javno govorio o visini ukupnog Partizanovog duga koji iznosi 7.168.150 evra.

Ostaje da se vidi u kom vremenskom roku će crno-bel uspeti da otklone najnovije probleme i da li će do početka domaće Superlige sredinom aprila uspeti da dovedu još nekog novog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading