Alimpijević najavio hrabru igru protiv Fenera: JOŠ SMO GLADNI POBEDA!

Autor:

Sport

21.03.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubedljivog poraza u Atini od Panatinaikosa (91:71) trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je tim dobro analizirao sve greške sa te utakmice, kao i da će protiv Fenerbahčea pred svojim navijačima biti bolji.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević: Izvući ćemo pouke iz prvog meča u Istanbulu

Meč se igra u četvrtak u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 19 časova.

- Imaćemo jedan trening uoči meča sa najtežim mogućim protivnikom. Stiže nam šampion Evrope, predvođen trenerom Željkom Obradovićem, koji se osim po trofejima, izdvaja po mnogo čemu, načinu na koji vodi ekipu, izvlači maksimum iz svakog igrača, načinu na koji igra njegov tim i konačno sve njegove ekipe maksimalno pokažu slabosti protivničkog tima. Na nama je da izvučemo pouke iz prve utakmice u Istanbulu - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Ipak, kako je naveo, ekipa će, uz podršku sa tribina, sigurno dati sve od sebe.

- Imamo obavezu da igramo odgovorno, da pokažemo veliku energiju, da se borimo do krajnjih granica i zato pozivam navijače da nam kao i protiv Mornara prošle nedelje, pruže podršku u velikoj utakmici - poručio je trener crveno-belih.

Plejmejker Tejlor Ročesti izjavio je da sa nestrpljenjem čeka duel protiv aktuelnog prvaka Evrope, kao i da su ovakvi mečevi pravo uživanje za sve igrače.

- Imaju izvanredan tim, koji se uz to u finišu bori za najvišu poziciju pred plej-of. Međutim, i mi smo "gladni" i želimo pobedu. Kada igrate pred svojim navijačima, bez obzira na okolnosti, kratak period za pripremu, nema vremena da se osvrćemo nazad, moramo i bićemo spremni za ovu utakmicu. Ono što je sigurno, nastavićemo da se borimo i da učimo iz naših grešaka, jer nam je u toku plej-of ABA lige i moramo da budemo u top formi zbog tog takmičenja - rekao je Ročesti.

Zvezda će protiv Fenerbahčea biti jači za doskorašnjeg igrača istanbulskog tima Pera Antića, a navijači crveno-belih imaće priliku da ponovo pozdrave nekadašnje ljubimce Nikolu Kalinića i Marka Gudurića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading