Žoc zbog Zvezde spavao samo sat vremena

Autor: Blicsport

Sport

21.03.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea su u Beogradu. Šampion Evrope na čelu sa našim trenerom Željkom Obradovićem lagano se priprema za meč 28. kola Evrolige sa Crvenom zvezdom (četvrtak 19.00). Iskusni stručnjak nije stigao ni da spava pred ovu utakmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Raspored je baš gust pred sam kraj ligaškog dela elitnog takmičenja. Fener je dobio Makabi i odmah seo u avion.

- Spavao sam samo sat vremena. Posle utakmice smo otišli u hotel na večeru, oko 23.30, mada nemam praksu da vodim igrače u karantin. Dok sam pogledao neke papire, malo spavao i već u 3.30 smo krenuli na aerodrom. Takav je ritam kada je dupli program Evrolige tokom sedmice - rekao je Obradović za Blicsport.

On se osvrnuo i na kvalitet šampiona Srbije.

- Zvezda je kvalitet pokazala ove sezone, posebno u Beogradu, gde ima samo dva poraza. Moramo biti maksimalno skoncentrisani u izvršavanju zadataka i pristupu utakmici. Igrači to znaju, čeka ih kvalitetna ekipa. Treba da poštujemo i sebe i rivala i da odigramo na visokom nivou, da mi svi igrači ostanu zdravi. Moramo da budemo motivisani u svakom meču - jasan je Žoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading