KOŠARKAŠI ZVEZDE VEČERAS GOSTUJU PAO (20.15, SK1): GAZIĆEMO ZA TOP 8!

Sport

20.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na krilima ubedljive pobede nad Mornarom (91:63) na startu plej-ofa ABA lige košarkaši Crvene zvezde odleteli su juče za Atinu na megdan Panatinaikosu u 27. kolu Evrolige (20.15, SK 1).

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde žele da se osvete PAO-u za poraz u prvom delu sezone

Nije bilo vremena ni za analizu ni za slavlje, još manje za odmor, ali ono što je pozitivno jeste što su nakon ubedljivog trijumfa izabranici Dušana Alimpijevića u Grčku otišli rasterećeniji i puni elana za 12. pobedu u najjačem evropskom takmičenju.

ALIMPIJE OPREZAN

- Želja nam je da odigramo dobru utakmicu, ali, s druge strane, mi u ovom trenutku moramo uporedo da vodimo računa o mnogo važnih stvari. Ipak, to nikako ne znači da smo u Atinu došli bez ambicije da je odigramo dobro ili bez želje da napravimo zadovoljavajući rezultat - tajanstven je bio trener Alimpijević.

Zvezda oslabljena za Dangubića i Antića

STIŽE FENERBAHČE

Zvezdin strateg neće moći da računa na Nemanju Dangubića i iskusnog Peru Antića, ali to ne umanjuje optimizam njihovog saigrača Milka Bjelice pred duel sa šestoplasiranim timom Evrolige.

- Mi još imamo teoretske šanse za plasman među osam najboljih ekipa i dok ona postoji, borićemo se. Moramo da odigramo hrabro i koncentrisano - dodao je Bjelica.

Ekipa se u Beograd vraća u sredu po podne, a već u četvrtak će ugostiti aktuelnog šampiona Fenerbahče u dvorani Pionir od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading