ZVEZDA BEZ ANTIĆA, Alimpijević: Nismo bez ambicija u Atini

Autor: Tanjug

Sport

19.03.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da ekipa, oslabljena izostankom Nemanje Dangubića i Pera Antića, rasterećeno putuje u Atinu na duel sa Panatinaikosom u Evroligi, ali sa željom da pruži novu dobru partiju.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević veruje u dobar rezultat u Atini

- Posle dobrih utakmica protiv Valensije i Mornara idemo rasterećeni u Atinu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Panatinaikos igra dobro, ovaj meč im dolazi nakon važne pobede u Malagi, imaju jak domaći teren, uz sve to, bore se za što bolju poziciju pred nastavak takmičenja i Top8 faze Evrolige - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Pored Dangubića, koji je zbog povrede verovatno završio sezonu, u Grčkoj neće biti najiskusnijeg prvotimca Antića.

- Mi u ovom trenutku moramo uporedo da vodimo računa o mnogo važnih stvari, što nikako ne znači da putujemo bez ambicije da odigramo dobro i sa željom da napravimo dobar rezultat.

Krilni košarkaš Milko Bjelica ne napušta nadu da se Zvezda bori za mesto u plej-ofu, iako tri kola pre kraja ligaškog dela ima dve pobede manje od osmoplasirane Baskonije.

- Još imamo teoretske šanse za Top8 i dok ona postoji borićemo se. Nemamo puno vremena za pripremu i odmor, nakon starta plej ofa ABA lige i vrlo važne utakmice sa Mornarom, ali moramo da odigramo hrabro, skoncentrisano i pokušamo da dođemo do dobrog rezultata, iako idemo oslabljeni u Atinu. U seriji smo teških utakmica - zaključio je Bjelica.

Meč 28. kola Evrolige Panatinaikos - Crvena zvezda igra se sutra od 20.15 u OAKA dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading