Samjuels: PARTIZAN ME UNIŠTIO!

Autor: BeoBasket

Sport

15.03.2018

19:01 >> 18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana Samardo Samjuels izjavio je da je zbog crno-belih njegova reputacija, pa i karijera uništena!

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Samjuels: Posle Partizana su svašta pisali o meni

Centar sa Jamajke je došao u sukob sa tadašnjim trenerom Miroslavom Nikolićem, a sporne su bile njegove objave na "Instagramu".

-  Danas svi igrači mnogo lakše dolaze do novih ugovora. Partizan i Betis su uništili moju reputaciju i sve što sam uradio do sada. Nisam dobio ni cent od Betisa i Partizana. Zašto rade to ako nisu ništa izgubili? Bio sam toliko frustriran zbog toga što sam utakmice gledao sam preko televizora. A sve to zbog dva kluba prema kojima nisam imao obavezu i koji nisu imali želju da grade budućnost na meni - kazao je Samjuels za francuski Beobasket.

Jamajkanac je prethodno i u Betisu imao određenih nesporazuma sa trenerom.

- Možda sam mu nešto i rekao, ali konačnu odluku doneo je prvi čovek kluba, ne trener. Isto mi se dogodilo i u Partizanu sa objavama na društvenim mrežama, Instagram i košarka ne idu zajedno. Znam da je javno sve što objavim na društvenim mrežama i znam da su svi mogli da vide moj profil. Moja je stvar šta ja radim u slobodno vreme i u privatnom životu. Mogao sam da stavim šta ja hoću, sve dok to ne šteti Partizanu. 

On kaže da je pre igranja u Betisu i Partizanu imao besprekornu karijeru.

- Celu karijeru gradite na jedan način, a onda zbog nekih dešavanja može da uništi sve što sam uradio još od svog četrnaestog rođendana. Recite mi, šta se dešavalo u Barseloni, Milanu, Klivlendu, Lujvilu... Na svim tim mestima nije bilo nijednog problema. Kada sam otišao iz Partizana, počeli su da se pojavljuju članci u novinama gde piše da je klub bio u velikom problemu, u finansijskoj krizi, da duguje sedam miliona evra... Betis se i pored svih poteškoća otarasio igrača kakav je Dontej Drejper. Nije ni čudo šta se sve dogodilo takvom klubu - rekao je Samjuels.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading