MIJAILOVIĆ: Pojedini stranci oprostili pola duga

Autor:

Sport

13.03.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je u razgovoru za "Sportski žurnal" izjavio da su pojedini inostrani igrači oprostili polovinu dugovanja, a naveo je i da su trenutno najveći problem potraživanja Duška Vujoševića i Nemanje Gordića.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijalilović

Klub iz Humske trenutno je u blokadi i ne može da registuje nove igrače.

- Igrači imaju razumevanja za situaciju u kojoj se Partizan nalazi. Nekoliko stranih košarkaša je oprostilo 50 odsto svojih potraživanja, što je odlično i veliki uspeh za tim koji pregovara - rekao je Mijailović za "Žurnal" i dodao:

- Sa mnogo igrača smo pričali. Želimo da potpišemo reprograme sa njima, da kroz godinu koja dolazi izmirimo obaveze koje imamo, da ne idemo da se sudimo. Ni njima, ni nama nije mesto na BAT.

Prvi čovek crno-belih je najavio i da će na jednoj od sledećih konferencija za medije saopštiti imena igrača koji su oprostili dugove klubu, ali i one koji neće.

- Veliki je problem jer imamo BAT od Gordića za 50.000 dolara plus troškovi, kao i od Vujoševića, sa troškovima taj BAT je 116.000 evra. Iskreno, ne znam kako ćemo se sa tim izboriti - izjavio je Mijailović, koji je dan ranije najavio napad na domaću titulu, ali i plasman u Evroligu sledeće sezone. 

Jedan od potencijalnih novajlija na poziciji centra je Amida Brajm iz Ostin Sparsa, a Mijailović je naveo da se pregovara i sa još nekoliko igrača. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading