"Grobari" u dilemi: Vilijams-Gos ide za SAD, ne zna se koliko će tamo ostati?!

Autor:

Sport

11.03.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je porazom od Cedevite 85:75 okončao prilično neslavnu sezonu u ABA ligi tek na petoj poziciji. Naredni dueli crno-bele očekuju tek u Super ligi za nešto više od mesec dana, a plejmejker Najdžer Vilijams-Gos rešio je da otputuje nazad za Ameriku.

RepublikaFoto: Starsport
Vilijams-Gos bi trebalo da provede mesec dana u Sijetlu

Slobodno vreme je Najdžel Vilijams-Gos rešio da provede kod kuće, u Sjedinjenim Američkim Državama te je na društvenim mrežama postavio fotografiju avionske karte za Sijetl. Ono što je uplašilo navijače Partizana jeste moguć odlazak plejmejkera, uzeći u obzir da nije igrao prethodne dve utakmice za Partizan (zbog povrede).

Međutim, izgleda da nema mesta za preteranu nervozu, pošto je i sam košarkaš morao na "Tviteru" da potvrdi da je samo reč o odmoru.

U celu konverzaciju se uključio i Dilan Enis iz Crvene zvezde koji kaže da Vilijams-Gos zapravo i ne želi da napusti Srbiju još, kao i da eskivira susret sa familijom.

- Ti se i ne trudiš da ideš da vidiš familiju. Ti u stvari želiš da ostaneš u Srbiji, napisao je Enis Gosu na Tviteru, da bi mu igrač Partizana odgovorio:

– Nisam stigao na vreme na let iz Frankfurta. Volim Srbiju ali moram da idem da vidim porodicu - odgovorio mu je Vilijams-Gos nedugo zatim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading