ALIMPIJEVIĆ ISKREN: Ja sam odgovoran. Moramo da nađemo izlaz

Autor:

Sport

23.02.2018

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević preuzeo je odgovornost na sebe posle ubedljivog poraza od Bamberga u 23. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević zamišljen posle novog poraza crveno-belih

Bamberg je slavio sa 86:82. Crveno-beli su se ovim porazom udaljili od plasmana u plej-of Evrolige.

- Čestitam Bambergu na pobedi. Bili su agresivniji, koristili su male faulove pametnije od nas. Takođe, za nama je loš period i moja je odgovornost zašto smo izgledali ovako loše. Moramo naći izlaz iz ovog lošeg perioda što je brže moguće - rekao je Alimpijević.

On je istakao da veruje da će ekipa da se trgne i vrati u pobedničku seriju.

- Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Očigledno da iz tog perioda nismo izašli i odgovornost je na meni što smo ovako izgledali. Sledi nam utakmica sa Unikahom u Beogradu. Imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da budemo što bolji. Pokušaćemo da se kroz trening vratimo u bolji ritam, u onaj ritam u kojem smo bili pre ovog lošeg perioda. Odmah posle toga se nastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi i nemamo pravo na grešku - dodao je trener Zvezde.

Crvena zvezda će u narednom kolu Evrolige na svom terenu igrati sa Unikahom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading