ČOVIĆ ISPROZIVAO VEČITOG RIVALA: Partizan je sekta!

Sport

24.02.2018

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, izneo je svoje viđenje o skandalu sa skrnavljenjem pehara Kupa Radivoja Koraća kada su nepoznate osobe tupim nožem iskidale šampionske pločice.

RepublikaFoto: Starsport
Osvojili prvi pehar u sezoni: Košarkaši Partizana

Tom prilikom je žestoko isprozivao Partizan, koji je nazvao sektom. Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana je u jutarnjem programu na Pinku najpre čestitao crno-belima na apsolutno zasluženoj pobedi u finalu Kupa, a onda je usledila rafalna paljba po ljutom rivalu.

RepublikaFoto: Printskrin
Skrnavljenje trofeja

- Ono što se desilo posle je bedno i sasvim sigurno bolesno. Nadam se da će unutrašnji organi doći do saznanja ko su počinioci. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. Odgovornost za ovo snosi onaj ko je preuzeo pehar. Očekivao sam da će predsednik Partizana reći ko je to uradio i gde. Priča o zaštiti igrača je obično spinovanje. Ne ulazim u polemiku sa ljudima koji se bore za svoj status u ovom poslu. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca da se utvrdi ko je to uradio - rekao je Čović i dodao:

- Aman, bre, ljudi, objasnite da imate problem, putujete ka sekti, ako već niste.

RepublikaFoto: Starsport
Uvređen: Nebojša Čović

Udario je prvi čovek crveno-belih i na svoje...

Partizan je zasluženo pobedio Zvezdu, koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo mi da rešimo u našem klubu - jasan je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading