MIJAILOVIĆ: Partizan izgubio korak sa vremenom, neću da prevarimo razne poverioce

Autor:

Sport

06.02.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, otkrio je sadržaj preteće poruke koju je dobio zbog pojedinih podataka iznetih u javnost.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

- Izneo sam neki podatak i pre neki dan mi je stigla preteća poruka da će mi zapaliti svu imovinu sa ne znam koliko benzina... Pa, da li zaista misle da se ja toga plašim? Pa, da je tako ne bih ovo radio. Postoje razni interesi, stvaraju se neprijatelji kada ste na ovakvoj poziciji - rekao je Mijailović gostujući u emisiji "Zona pres" na SOS kanalu, kod Vladana Tegeltije. 

Prvi čovek crno-belih je pričao i o Partizanovom dugu i borbi da klub ni po koju cenu ne ode u stečaj. 

- Partizanov račun je konačno nedavno odblokiran posle 90 dana blokade. Dug je sedam miliona evra, a jedna banka je najveći pojedinačni poverilac sa 1,36 miliona. Zatim je tu i Poreska uprava sa 85 miliona dinara, od kojih je 50 miliona kamata. Dug prema igračima i trenerima je oko tri miliona evra, među kojima ima mnogo nerealnih potraživanja. Kao što nije realno i da nam država pomaže, a da mi ne plaćamo porez. Za mene je to neprihvatljivo.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Mijailović tvrdi da niko od poverilaca neće biti izigran. 


- Boriću se da platimo sve obaveze. Neću dozvoliti da Partizan nasilno uđe u UPPR, stečaj, da prevari raznorazne poverioce. Meni ne pada na pamet da uradim to na način na koji je uradila Crvena zvezda. Neću tako da kaljam moje ime i prezime. Da uradim sad UPPR, da ne platim nikome ništa i da novac koji imamo uložimo u igrače i budemo tu negde, egal, sa Crvenom zvezdom... Nije to pravedno. 

On je otkrio kada je Partizan počeo da posustaje. 

- Partizan je 2013. godine izgubio korak sa vremenom. Omča oko vrata mu je bio neki nerealan kredit. I sada je najveći problem dug prema banci. Kada to rešimo, kao i dug za porez - prepolovićemo dug. Imamo dosta igrača i sportskih radnika koji će otpisati dug, napravili su dobre karijere na imenu Partizana i spremni su da pomognu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading