(VIDEO) "Kralj" čestitao rođendan "Ludom Srbinu", treneru Sakramenta pozlilo usred meča!

Autor:

Sport

29.01.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica NBA lige između San Antonio Sparsa i Sakramento Kingsa (113:98) nije bila jedna od onih epohalnih, ali je obilovala zanimljivostima van terena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Kouč Pop" proslavio 69. rođendan

Legendarni trener Sparsa Greg Popović, koji je sam sebe prozvao i "Ludi Srbin", proslavio je prethodne noći 69. rođendan. Njegovi izabranici su ga obradovali trijumfom nad Kingsima, ali mu je sigurno bilo drago kada je video čestitku jednog od najvećih košarkaša današnjice, Lebrona Džejmsa, na "Tviteru".

"Srećan rođendan, treneru 'Pop'. Jedan od najboljih svih vremena (po mom mišljenju - najbolji), a povrh svega sjajan čovek. Poštovanje", napisao je "kralj Džejms" na "Tviteru".

Na drugoj strani, u taboru Sakramenta bilo je dramatično.

Nakon jedne sporne sudijske odluke, trener Kingsa Dejvid Jeger je toliko burno protestovao, da bi u jednom momentu kleknuo na parket, tako da je izgledalo da će da se sruši. Igrači i treneri oba tima su mu prišli, izveli ga van parketa, a do kraja susreta Jeger se više nije vraćao. Sve ovo dogodilo se već u drugom minutu utakmice.

- Dobro je. Osetio je blagu nesvesticu i zato je ostao u svlačionici, predostrožnosti radi. Dobro je i biće dobro - rekao je njegov pomoćnik Elston Tarner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading