Partizan čestitao Bogdanoviću odlazak na "Ol-star": PONOSNI SMO NA TEBE!

Autor:

Sport

25.01.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dobio je poziv NBA lige za učešče na "Ol-star" susretu u februaru, gde će nastupati na susretu "Zvezde u usponu". Njegov bivši klub KK Partizan čestitao mu je ovim povodom na zvaničnom "Tviter" nalogu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović dobio veliko priznanje NBA lige

Bogdan će igrati za Tim sveta protiv košarkaša iz Sjedinjenih Američkih Država, na meču "Zvezde u usponu", što je dokaz da je za kratko vreme izgradio reputaciju u NBA ligi.

Srpski bek od dolaska u Sakramento prošlog leta beleži 11,4 poena po meču, uz prosečnih 2,7 skokova, 3 asistencije i 0,2 blokade. Treba istaći i da su mu brojke sve bolje kako sezone odmiče, pa se on već u ruki sezoni nameće kao jedan od vodećih igrača Kingsa.

Kingsi nisu imali igrača na meču "Zvezda u usponu" još od 2013 .godine kada je poziv dobio Ajzea Tomas. Ipak, sada će pored našeg Bogdana i Badi Hild biti deo ove smotre.

Evo kako je izgledala i čestitka KK Partizan za Bogdanovića ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading