PRIPREME ZA SPEKTAKL U LA: Kari i Džejms biraju igrače za ol-star meč

Autor:

Sport

19.01.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta Stefon Kari i Lebron Džejms iz Klivlenda izabrani su za kapitene Zapadne, odnosno Istočne konferencije i biraće igrače za predstojeću ol-star utakmicu NBA lige u Los Anđelesu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms će biti kapiten jednog od timova

Ol-star utakmica biće odigrana 18. februara u Stejpls centru u Los Anđelesu. Međutim, ove godine promenjen je format utakmice, pa neće biti dosadašnjeg duela Zapada i Istoka. Ekipe će igrati pod imenom "Tim Stefen" i "Tim Lebron".

Kari i Džejms su dobili najviše glasova navijača pa će oni kao kapiteni birati saigrače.

Džejms je dobio najviše glasova pa će imati priliku prvi da bira. On će 14. put igrati na ol-staru, a rekorder po broju nastupa je Kobi Brajant sa 15.

Starteri iz Istočne konferencije biće Kajri Irving iz Bostona, Demar Derozan iz Toronta, Džoel Embid iz Filadelfije i Janis Adetokunbo iz Milvokija.

Sa druge strane biće Karijev saigrač Kevin Durent, dvojica igrača Nju Orelansa Entoni Dejvis i Demarkus Kazins, kao i Džejms Harden iz Hjustona.

Startere su birali navijači, mediji i igrači.

Treneri svake konferencije biraće rezervne igrače, a sastav Karijeve i Džejmsove ekipe biće objavljen narednog četvrtka.

Od srpskih košarkaša Nikola Jokić je bio 22. računajući samo visoke igrače na Zapadu, Bogdan Bogdanović 24. na spoljnim pozicijama, a Miloš Teodosić 26.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading