(VIDEO) Bežite s puta kad Željko poludi!

Sport

18.01.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš Željko Obradović najtrofejniji je evropski košarkaški trener, a verovatno ne bi bio ni upola toliko uspešan da celog sebe ne preda u svrhu dobrih igara i uspeha timova koje je trenirao.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Obradović se potroši skoro kao i igrači tokom utakmice

Iz sezone u sezonu Željko pobeđuje, osvaja trofeje, ali ga žar u očima i neizmerna glad za pobedama ne napušta. Znaju to svi košarkaški zaljubljenici na Starom kontinentu, ali i šire, pa gaje veliko poštovanje prema Obradoviću.

I kada počne da viče i urla na igrače, svi su svesni da on to radi samo kako bi igrač na koga se obrušio bio još bolji i dao sve od sebe u nastavku utakmice.

Željkov gnev iskusili su na susretu protiv Panatinaikosa Melih Mahmutoglu i Kostas Slukas. Fener je do pred početak poslednje četvrtine bio u rezultatskom deficitu, ali su u poslednjih 10 minuta šampioni Evrope zaigrali na svom prepoznatljivom nivou i došli na kraju do pobede 67:62.

Pogledajte i sami kako je Obradović držao bukvicu svojim košarkašima tokom utakmice protiv PAO-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading