Teodosić savladao Jokića: Nikola ubacio vše poena

Autor:

Sport

18.01.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Klipersa ostvarili su šestu uzastopnu pobedu, pošto su slavili kod kuće protiv Denver Nagetsa rezultatom 109:104.

Miloš Teodosić

U duelu dvojice srpskih igrača, Miloša Teodosića i Nikole Jokića na kraju je slavio onaj iskusniji. Plej Klipersa je bio jedan od najzapaženijih u svom timu sa 15 poena (5/9 iz igre, 3/7 za tri), pet asistencija, četiri skoka i ukradenom loptom za 31 minut na parketu.

Najefikasniji kod domaćih bio je Blejk Grifin sa 20 poena i 12 skokova, 18 poena je ubacio Herel, 17 Lu Vilijams, a 13 Vesli Džonson.

Kod Denvera, Jokić je duel okončao sa 18 poena (7/18 iz igre, 1/8 za tri), osam skokova, dve asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom za 34 minuta.

Poen više od njega dao je Geri Heris, 19 je dodao Barton, uz šest skokova i isto toliko asistencija, a dabl-dabl ostvario je Mejson Plamli (16p, 14sk).

Ekipe su se smenjivale u vođstvu od starta, a najveću prednost imali su Nagetsi na startu treće deonice - plus 12 (64:52). Ipak, do kraja te četvrtine Klipersi su u potpunosti uspeli da se vrate u meč, pa je u poslednjih 12 minuta viđena rezultatska klackalica.

Posle mini serije od 6:0 pred kraj meča, domaći su otišli na plus 7, što je bio zaostatak koji Denver nije uspeo da nadoknadi.

Ekipi iz L.A. ovo je 23. pobeda i uz 21 poraz ona je šesta na Zapadu. Sa druge strane, denver je uz skor 23-22 deveti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading