Sakramentu ne pomaže ni maestralni Bogdanović

Autor:

Sport

18.01.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa upisali su šesti uzastopni poraz, a deveti u poslednjih 10. mečeva, pošto je od njih bolja bila Juta Džez rezultatom 120:105.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kingsima nije pomogla ni maestralna partija srpskog beka Bogdana Bogdanovića, koji je kao starter za 39 minuta na parketu zabeležio 25 poena, uz fantastičan šut (9/11 iz igre, 6/6 za tri poena), šest skokova, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Uz njega, dobre partije su pružili i Vili Koli-Stejn sa 26 poena i 10 skokova i Džordž Hil sa 20 poena, po četiti skoka i asistencije.

Jutu je do pobede u Sakramentu vodio Donovan Mičel sa 34 poena (14/19 iz igre). Rodni Hud je sa klupe dodao 25 poena i osam skokova, Derik Fejvors je ubacio 14 poena i sakupio 11 lopti, a isti broj poena dao je i Džo Ingls.

Kingsi su dobro počeli meč i već u prvoj deonici otišli na plus 10 (18:8), međutim, Juta je ubrzo preuzela kontrolu igre i vođstvo, koje je iz minuta u minut raslo. U finišu treće deonice bilo je plus 18 za ekipu iz Solt Lejk Sitija (85:67) i to je bio nenadoknadiv zaostatak za Sakramento. Domaća ekipa nijednog trenutka nije uspela ni da značajnije spusti razliku, pa je Juta rutinski privela meč kraju.

Sakramentu je to 31. poraz u sezoni i uz 13 pobeda on je poslednji na Zapadu. Juta je došla do 18. trijumfa u 44 meča i trenutno je 10. u toj konferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading