(FOTO) Najnovije pojačanje KK Partizan sletelo u Beograd!

Autor:

Sport

17.01.2018

18:47 >> 18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi krilni centar KK Partizan Francuz Bandža Si sleteo je u Beograd, a predviđeno je da Si ostane do kraja sezone u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Basketball Champions League/KK Partizan NIS
Si će biti pojačanje crno-belih pod košem

Bandža Si je karijeru počeo na univerzitetu Nju Meksiko posle kojeg nije draftovan u NBA 2013. godine, a kao profesionalac je nastupao za Pao Ortez, Nansi i Asvel pre selidbe u Grčku prošlog leta.

U dresu AEK prosečno je beležio 6,6 poena uz 3,6 skokova po utamici u grčkoj ligi, a tek po 1,2 poena i skokova u FIBA ligi šampona, gde je prošle sezone imao prosek 8,1 poena uz 3,6 uhvaćenih lopti. 

Si je sa Partizanom potpisao ugovor do kraja sezone. Partizan sledeći meč igra u subotu protiv Cibone, u Pioniru od 19 časova.

- Najvažnije je da ostvarujemo pobede, to motiviše sve igrače. Nadam se da ćemo imati dobar finiš sezone. Naravno, raduje me i što ću igrati pred sjajnim navijačima - rekao je Si.

Dres crno-belih su u prethodnom periodu nosili njegovi sunarodnici Žofri Lovernj, Leo Vesterman i Boris Dalo.

- Poznajem Daloa, čuli smo se pre mog dolaska ovde. Pričao mi je sjajne stvari o Partizanu. Rekao mi je da mu je bilo sjajno u klubu i nadam se da će tako biti i meni - istakao je krilni centar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading