CRVENO-BELI NA TEŠKOM GOSTOVANJU U IZRAELU: Zvezda bez treninga i Pere Antića u Tel Avivu

Autor:

Sport

17.01.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Izrael na meč sa Makabijem u 19. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Antić neće igrati u Tel Avivu

Crveno-beli su krenuli put Izraela nepunih 15 sati po okončanju meča sa Himkijem, koji su izgubili 70:79. 

Zvezda će u Izraelu igrati bez Pere Antića koji je ostao u Beogradu da zaleči povredu stopala.

- Idemo na Makabi bez treninga i bez Pere Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem učešću na meču ćemo odlučiti na sam dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove koji nas dalje očekuju. Tu su važne utakmice u ABA ligi, a bliži se i Kup koji je već sredinom februara i treba i o tome razmišljati - istakao je trener Zvezde Dušan Alimpijević i dodao:


- Makabi je ekipa koja igra dobro, bolje nego prethodne sezone. Cilj im je plasman u Top 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju.

Svoja očekivanja pred utakmicu sa Makabijem izneo je Nemanja Dangubić.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica ovog puta u Tel Avivu na izuzetno "vrućem" terenu. Posle Olimpijakosa će sigurno pokazati reakciju. Oni se bore za Top 8 i ova utakmica im je iz tog aspekta veoma važna. Njihov stil igre je uvek isti, veoma su napadački talentovana ekipa sa fantastičnim indivudalcima. Zbog toga moramo da odigramo veoma čvrsto jer želimo da protiv Makabija odigramo dobru utakmicu - rekao je Dangubić.

Utakmica će biti odigrana u četvrtak od 20.05 sati u Tel Avivu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading