(VIDEO) BJELICA: Odrastao sam na ulici! Ako me napadneš, ja ću da zaštitim sebe i svoju porodicu

Autor:

Sport

17.01.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Minesote i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica izvinio se klubu i saigračima zbog isključenja na meču protiv Orlanda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica je imao sukob sa košarkašem Orlanda

Bjelica je isključen iako se branio od napada Arona Aflala. Košarkaš Orlanda je fizički nasrnuo na srpskog igrača, a obojica su isključeni zbog međusobnog sukoba.

- Ja sam miran momak koji se nikada neće potući tokom utakmice. To svi znaju, ali znam kako to funkcioniše. Odrastao sam na ulici, ali sam profesionalni košarkaš i ne tučem se tokom utakmica. Još jednom ću da kažem. Ne želim da glumim žrtvu u svemu ovome, ali morao sam da se branim - rekao je Bjelica i objasnio kako se sve dogodilo.

- Zamahnuo je i samo sam pokušavao da se zaštitim i pomognem mu da se smiri jer je podivljao. Ne znam šta nije u redu sa tim momkom. Ako me napadneš ja ću da zaštitim sebe i svoju porodicu. Samo sam pokušavao da se zaštitim i njega da smirim. Ponosan sam što sam tako reagovao i što sam ga smirio, jer ne znam šta bi se dogodilo da sam uradio nešto drugo.

Orlando je savladao Minesotu 108:102.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading