KK Partizan vraća svog đaka iz Turske

Autor:

Sport

11.01.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana vrlo verovatno će nakon Đorđa Gagića dobiti još jedno pojačanje na poziciji centra iz Turske, i to opet iz kluba Ješilgiresun. I ponovo je u pitanju igrač koji je već nosio crno-bele boje.

RepublikaFoto: aba-liga.com
Marinković ponovo na putu za Humsku

Bivši centar Zadra Ivan Marinković dobio je otkaz u Turskoj, a čaršija je odmah počela da šuška kako će mu naredni klub biti Partizan.

Partizan je iz Ješilgiresuna već doveo Đorđa Gagića, a Marinković je ove sezone u turskom prvenstvu prosečno postizao šest poena, uz četiri skoka.

Ivan Marinković je sa Partizanom u sezoni 2011/12. osvojio prvenstvo Srbije i Kup Radivoja Koraća, a potom je igrao za OKK Beograd, MZT, Šćećin i Zadar u kojem je imao dve odlične godine. Prošle sezone je bio najbolji igrač dalmatinskog kluba i najbolji strelac ABA lige sa prosekom od 17.7 poena na 25 utakmica.

Poslednjih dana se pominjala i mogućnost da bek Patrik Miler pređe u turski Gazijantep, a čini se da je ovaj transfer već skoro realizovan, pošto se u javnosti već i spominje cifra od 100.000 evra za obeštećenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading