(VIDEO) Ovo ne liči na NBA, ovakvu odbranu ne bi ni petlići igrali

Autor:

Sport

03.12.2017

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Finiks Sansa poraženi su prethodne noći na gostovanju kod Bostona sa 116:111, a kako su igrali odbranu, čini se da su i dobro prošli sa minimalnim porazom.

RepublikaFoto: twitter.com/Phoenix Suns
Za igrače Finiksa jedino je napad važan

Ponovo su primili veliki broj poena, a tako se ne može dobiti ni neki slabiji tim od Seltiksa. Sreća njihova pa imaju neverovatnog Devina Bukera, koji ponekad u napadu može da nadoknadi sve što njegovi saigrači uprskaju u odbrani.

Koliko su igrači Finiksa ponekad nesinhronizovani u defanzivnim zadacima najbolje pokazuje ova situacija, kada je bek Seltiksa Smart ostao sam kao duh na liniji za tri poena, potpuno zaboravljen od protivničkih igrača.

Najgore od svega je što igrač Bostona nije iskoristio ovaj poklon, a kad mu se lopta i drugi put odbila u ruke, on je i drugi put bio neprecizan.

Tragikomičnu situaciju ipak je na najbolji način po Boston završio Al Horford, i on je šutnuo za tri, ali je, za razliku od saigrača, pogodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading