Teo i Marković vukli konce, Virtus moćan protiv Kantua!

Autor:

Sport

17.01.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodosić je zabeležio dabl-dabl sa 17 poena i 12 asistencija, dok je Marković dao dva poena, ali je imao devet dodavanja, pa je Virtus ubedljivo slavio na gostovanju Kantuu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Teodosić nastavio je da plete svoje magične pasove u Virtusu

Odlična utakmica za Virtus bila je obeležena pre svega dobrim partijama srpskih majstora za asistencije, Miloša Teodosića i Stefana Markovića. U trijumfu od 91:82 njih dvojica su imali zajedno čak 21 završno dodavanje.

Kada smo kod poenterskog učinka, Džulijan Gembl je bio najbolji sa 25 datih poena, dok je Kajl Vims dodao 13, a Đampaolo Riči 10 poena.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski tandem kombinovao je za nerealnih 21 asistenciju

Naravno, mnogi od tih poena ne bi bili postignuti da dve glavne mašine u vidu Tea i Pefija nisu razigravali čitav tim i dovodili saigrače u poziciju da se istaknu.

 

Virtus je dobio četiri od poslednjih pet utakmica u prvenstvi i sada ima skor 10-5 što ga drži na trećem mestu iza Brindizija i Olimpije iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading