Tomić nije zadovoljan uprkos ubedljivoj pobedi: Imam da im zamerim...

Autor:

Sport

25.05.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u Superligi Srbije, jer su u devetom kolu grupe A u gostima lako savladali OKK Beograd sa 93:78. Trener crveno-belih Milan Tomić uprkos pobedi nije bio potpuno zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Kontrolisali smo utakmicu svih 40 minuta, što pokazuje i rezultat. U trećoj četvrtini smo imali 23 poena razlike, dok smo poslednju deonicu izgubili. Ali, mogu da razumem moje igrače i shvatim da nemaju uvek motiva da sa plus 23 idu na 35 ili 40 razlike. Odigrali smo solidnu utakmicu, jedino što mogu da zamerim je 26 izgubljenih lopti. Ali, popravićemo to, verujem u momke - rekao je trener crveno-belih Milan Tomić.

Mladi bek Zvezde Aleksa Radanov meč je okončao sa sedam poena i četiri skoka.

- Nije ovo bila nimalo laka utakmica, u kojoj smo nastavili kontinuitet dobrih igrača, što nam je značajno kako bismo dobro ušli u plej-of. Košarkaši OKK Beograda su bili agresivni tokom celog meča, istrčali su dosta kontri, dok smo mi pravili faulove prilikom poentiranja protivnika. Jednostavno, to nismo mogli da zaustavimo. Domaćin nam je pravio problem u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku napravili razliku - istakao je Radanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading