Ovo je tek početak velikih stvari: Vraćena veru u srpsku košarku

Autor:

Sport

19.02.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, izjavio je da finale Kupa Radivoja Koraća vraća veru u srpsku košarku, ali da još mnogo posla očekuje njegov klub.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

- Još mnogo nam posla predstoji kako bismo se radovali onako kako treba da se radujemo. Finale sa Zvezdom bilo je vrlo kvalitetno – igra koja vraća veru u srpsku košarku, uz izvanredan ambijent sa obe strane. Pobedili smo i za takve trenutke se živi, oni nam daju vetar u leđa da radimo još bolje i više - rekao je Mijailović za Sport klub.

On nije želeo da komentariše izjavu Nebojše Čovića, već je umesto toga rekao da je ovo početak velikih stvari za Partizan.

- Osetio je Trinkijeri šta je Partizan, verovao je u ekipu kada je prihvatio da dođe poslušavši svoj instinkt. Jeste se tim potezom vratio dva koraka unazad u karijeri, ne zato što je Partizan mali klub, nego zato što je poznata situacija u kojoj se Partizan nalazio pre dve godine, kada je bio na ivici egzistencije, bez uprave, igrača, stručnog štaba. Sada polako slažemo kockice onako kako smo planirali, u Upravnom odboru su kvalitetni ljudi iz poslovnog sveta, osvežili smo menadžment. Ovo je tek početak velikih stvari - dodao je Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading