RAD PRED ZVEZDU: Možemo do iznenađenja!

Autor: Tanjug

Sport

16.10.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Rada Nikola Tričković izjavio je da veruje da "građevinari" mogu da iznenade Crvenu zvezdu narednog vikenda i vrate se na pobednički kolosek.

RepublikaFoto: Starsport

Ekipa sa Banjice "vezala" je dva poraza protiv Proletera i Bačke i trenutno se nalazi na 10. mestu u Superligi sa 13 bodova, četiri manje od zone plej-ofa.

- Spremni smo za meč sa Zvezdom, verujem da možemo da iznenadimo i pobedimo, pogotovo jer njima utakmica dolazi pred gostovanje Liverpulu u Ligi šampiona. To nam je svakako dodatni izazov, a meni lično i to što igram protiv tima u kojem sam proveo šest godina - izjavio je Tričković.


Mladog 18-godišnjeg levog beka, koji je na poslednjih nekoliko utakmica dobio šansu, očekuju najverovatnije dueli protiv Brazilca Kafua.

- Gotovo sam siguran da će to biti Kafu, ali ko god bude biću spreman da ga zaustavim. Zahvalan sam treneru Zoranu Milinkoviću i Srđanu Stojčevskom što su mi pružili šansu, nadam se da ću je dobiti i protiv Zvezde i daću sve od sebe da opravdam poverenje - poručio je Tričković.

Utakmica 12. kola Superlieg Srbije između Crvene zvezde i Rada igra se u subotu od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading