PRED VRANJE - Milojević: Kup je važan kao i prvenstvo, želimo trofej

Autor:

Sport

16.10.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa Dinamom u Vranju u šesnaestini finala Kupa Srbije, izjavio je da je osvajanje nacionalnog kupa podjednako važno kao odbrana šampionske titule.

RepublikaFoto: Starsport

- Kup nije potcenjen, to je najmasovnije takmičenje i svima u Evropi donosi benefit. Dešavaju se iznenađenja, šansu imaju i niželigaši, kao u Engleskoj. Kao što je prvenstvo prioritet, tako je i Kup, trofej je u igri i jako nas interesuje - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Za meč koji je trebalo ranije da se igra, ali je odložen jer je u terminu Kupa bio zakazan zaostali meč Napretka i Zvezde u Superligi, Milojević kaže još da očekuje spektakl u Vranju.


- Dinamo je sve utakmice igrao u Surdulici ove sezone, a sad će u Vranju, gde je imao veliku posetu i podršku. Verujem da ćemo je imati i mi.

Povrede muče Filipa Stojkovića i Milana Rodića, a pored njih Mohamed Ben, Miloš Degenek i Ričmond Boaći se još nisu vratili sa reprezentativnih obaveza.


- Stojković i Rodić su dobili povrede, ali nista nije strašno. Nadam se da će naš doktorski tim da im sanira povrede za meč protiv Rada. Iz reprezentacija još nisu došli Ben, Degenek i Boaći. Imam puno poverenje u sve igrače - zaključio je on.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije Dinamo - Crvena zvezda igra se u sredu u Vranju od 18 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading