MIRKOVIĆ O STOJKOVIĆU: Ne derite mu kožu, svako "tresne" pa ostane živ!

Autor:

Sport

25.09.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković oglasio se nakon izjava i bure koja je nastala nakon što je golman Vladimir Stojković najavio da će vratiti srpski pasoš.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

Reprezentativni golman se potom pokajao, a danas ga je pokušao da ga odbrani i trener Mirković.

- Ja mislim da ne postoji čovek na svetu koji u nekom trenutku nije izgovorio nešto slično. To se i meni dešavalo, a pretpostavljam i vama. Što kaže naš narod, da tresne pa ostane živ. Stojke je ostao živ, izvinio se. Ne treba mu sad drati kožu. Čovek je rekao da je pogrešio i mislim da tu treba staviti tačku na stvari", rekao je Zoran Mirković.

On je rekao da emotivni istup Vladimira Stojkovića pokazuje da su crno-beli jako želeli pobedu.

- Meni to pokazuje koliko su igrači želeli pobedu. On je iz nekog žala i naboja što smo primili gol, ako smo ga primili, rekao to. Ja bih stavio tu tačku, mada mi smo skloni da razapnemo ljude na krst. On je dečko pogrešio i rekao da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je bilo obratno, da je rekao da se ne kaje - kaže trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Stojković će večeras od 22.15 gostaovati u emisiji "AmiG show" na TV "Pink" gde će otkriti razlog za ovakve izjave i najave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading