GOMEŠ POSLE GOLA U DERBIJU: Menjao bih ga za pobedu!

Autor:

Sport

25.09.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigralu su u subotu 158. večiti derbi, a Rikardo Gomeš strelac debitanskog pogotka u duelima dva najbeća rivala kaže da je srećan, ali da bi srećniji bio sa tri boda.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Odlični napadač nastavio je trend stranaca da se na derbijima upisuju u strelce, a na drugoj strani pridružio mu se Ričmond Boaći.

- Srećan sam zbog gola na derbiju. Rado bih ga zamenio za pobedu. Napravili smo dosta dobrih šansi, ali nismo uspeli da ih pretvorimo u pogotke. Ipak, ceo tim je igrao na visokom nivou. Bili smo bolji tokom većem dela meča, naročito u prvom poluvremenu. Zaslužili smo pobedu na derbiju. Ovakva igra je put koji trebamo slediti u nastavku sezone - jasan je bio Gomeš.

Podsetimo, minulog leta Rikardo je stigao u Partizan iz portugalskog Nasionala, a trenutno je najbolji strelac crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading