ŠTOPER NAPOLIJA NEZADOVOLJAN BODOM: Mogli smo do pobede!

Autor:

Sport

21.09.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac i najskuplji fudbaler Napolija Kalidu Kulibali istakao je nakon meča da nije zadovoljan bodom iz Beograda. Po njegovim rečima mogli su Napolitanci do celog plena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

Senegalac, kao ni ostali igrači Napolija, nisu zadovoljni ostvarenim rezultatom u Beogradu, jer će gubitak dva boda značajno otežati posao ekipi Karla Anćelotija, koja želi da se domogne jedne od prve dve pozicije u grupi.

- Nismo imali sreće u Beogradu, zaslužili smo da pobedimo bez obzira na to što nismo uspeli da iskoristimo toliko šansi koje smo stvorili. Morali smo da osvojim tri boda s obirom na mogućnosti koje smo imali. Ali gledamo napred,pred nam a je pet utakmica i verujemo da ćemo proći dalje. Imamo meč sa Liverpulom, koji može da bude od velike važnosti, daćemo sve od sebe do kraja, jer nam je stalo do Lige šampiona. Svesni smo da smo napravili nešto loše na samom startu, ali smo uvereni da možemo da se vratimo na pravi put - rekao je Kulibali.

Odlični štoper tvrdi da je ekipa odlično prihvatila sistem rada iskusnog stratega.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Napoli

- Sa metodama trenera se vrlo dobro snalazimo. To puno govori o nama i svi slušamo njegov savez. Trenirao je sjajne igrače i ima mnogo toga da se nauči sa njim. Anćeloti je uz nas svaki dan, ne samo na treningu, veoma je blizak i kao osoba. Na terenu tražimo balans. Treniramo i tražimo najbolju postavu. Put je pravi samo moramo ovako da nastavimo. Anćeloti je majstor, brine o svim detaljima i uvek je dostupan za nas fudbalere. Ima pobednički mentalitet i pokušavamo to da pokupimo od njega. Verujem da ekipa ima ogroman potencijal, ali moramo da budemo vrlo oprezni u fazi odbrane, jer će to omogućiti napadačima da reše utakmicu - objašnjava Kulibali i dodaje:

- Veselim se svakom meču, jer znam da će biti fascinantno. Pari Sen Žermen je tim zvezda, oni su izgradili ekipu da osvoje Ligu šampiona. Mi ćemo se truditi da pokažemo svoju snagu na San Paolu, ali i u Parizu - kaže Senegalac.

Odlični štoper je nedavno produžio ugovor sa Napolijem na obostrano zadovoljstvo.

- Veoma sam srećan zbog toga, lepo se osećam, to mi je pružilo veliku raost. Zahvaljujem se klubu za poverenje. Porodica i ja živimo divno u ovom gradu i nadam se da ćemo doneti mnogo radost navijača. Imam veliko poštovanje prema njima, jer su uvek uz tim i pružaju nam snagu. Bez navijača smo niko, oni nas čine važnima. U Napulju osećam toplinu i ljubav svakoga dana. Srećan sam što sam ovde i osećam ljubav i toplinu svakog dana. Srećan sam ovde zbog njih i nadam se da ćemo u budućnosti ostvariti velika dostignuća zajedno - zaključio je Kulibali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading