(VIDEO) Španci ismevali Ronalda: Običan plačljivko - Lipi ga brani

Autor:

Sport

21.09.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se proslavio Kristijano Ronaldo povratkom sa svojim Juventusom u Španiju...neki za to krive Portugalca, drugi sudiju Briha. Direktan crveni karton je izazvao dosta polemike, ali i komike. Naime, Španci su u jednoj fudbalskoj emisiji uveličali sliku bivše zvezde Reala kako plače, i oponašali njegovo ponašanje pošto je izbačen iz igre.

Kristijano Ronaldo

Poznato je da su Španci zaista ludi za fudbalom, analziraju svaki gest, mig, priču između igrača na terenu, a za to unajmljuju i čitače sa usana.

Ovaj put, posle meča Lige šampiona malo drugačija slika. 

Jedan od gostiju je imao svoj šou, odglumio je plač govoreći:" Odgurnuo me je, odgurnuo me je...ovo je smešno, ovo je smešno", aludirajući na ponašanje jednog od najboljih igrača današnjice.

 

Ronaldo ? Follow @SR4EDITS ✅

A post shared by SR4EDITS ♕. (@sr4edits) on Sep 19, 2018 at 1:16pm PDT

Na Portugalčevoj strani je Marćelo LIpi koji je izjavio:

- Ronaldo je dobio crveni jer je izvesna osoba halucinira. Ne možemo na taj način da kompromitujemo igru, pogotovo u takvoj situaciji koja za posledicu može da ima dva meča suspenzije. Govorimo o asu koji do tog meča nikada nije isključen, a igrao je 154 meča u Ligi šampiona. Nije uradio ništa loše – svet Ronalda s pravom smatra zvezdom, ali on je pre svega momak koji hoće da pomogne drugima i poštuje druge. Njegove suze na Mestalji to potvrđuju“,kaže 70-godišnji Lipi i dodaje:

- Sada bi UEFA trebalo da izađe u javnost i da kaže: ‘Gospodo, pogrešili smo‘. Ne može da se preinači ta odluka, ali dalja suspenzija bila bi apsurdna, ne bi trebalo da je bude i trebalo bi odmah da počne primena VAR u Ligi šampiona.

Uprkos isključenju Ronalda, Juventus je pobedio Valensiju u gostima 2:0. 

“Juventus je spreman za sve, favoriti su za osvajanje Lige šampiona, uz Real Madrid, Barselonu, Bajern, Mančester Siti i PSŽ. Za razliku od prethodnih sezona, Juve je sada u toj grupi“, zaključio je Lipi. 

Stara dama odlično je startovala i u Seriji A, pošto ima maksimalni učinak posle četiri kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading