VELIKA FRKA: Nedved napao Briha zbog isključenja Ronalda

Autor: Tanjug

Sport

20.09.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved verbalno je napao nemačkog sudiju Feliksa Brih na poluvremenu utakmice Lige šampiona u Valensiji zbog isključenja najboljeg fudbalera tima iz Torina Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Arbitar, koji je oštetio Srbiju za penal protiv Švajcarske ovog leta na Mundijalu, uspeo je prvi da isključi Ronalda u elitnom takmičenju tako što je procenio da je Portugalac preterao u kontaktu bez lopte sa Džejsonom Muriljom, čime je izazvao veliku polemiku u javnosti.

Takav potez izazvao je bes kod inače smirenog Nedveda, koji je zajedno sa saradnicima protestvovao u odmoru između poluvremena na "Mestalji", ali Brih nije želeo da ulazi u raspravu sa njim.


Španski list Marka piše da je Čeh bio jako ljut na Nemca i pomoćnike, koji su ga ignorisali i odmah se uputili u svlačionicu.

Ronaldo je u suzama napustio teren i, ukoliko mu se ne poništi crveni karton, čeka ga suspenzija od najmanje dve utakmice u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading