Mitrovićev dres na licitaciji "Zajedno za život"

Autor:

Sport

19.09.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja s humanitarnim internet aukcijama dresova, a u akciju se uključio najbolji srpski napadač i zvezda Premijer Lige i Fulama koji nemilosrdno rešeta protivničke mreže u klubu i u reprezentaciji, Aleksandar Mitrović.

Aleksandar Mitrović

Posle legendarnog Pitera Krauča, koji je takođe učestvovao u akciji Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ i donirao dres Stouk Sitija, još jedna zvezda Premijer lige uključila se u ovu akciju, a to je naš Aleksandar Mitrović koji s velikim uspehom nastupa za Fulam, čiji je najbolji strelac i čiji navijači čak imaju i pesmu koju pevaju Mitroviću.

Aleksandar Mitrović poslao je dres Fulama, koji predvodi Slaviša Jokanović, s posvetom ovoj akciji, koji će biti na humanitarnoj aukciji u narednih pet dana OVDE.

Svi mogu da se priključe ovoj humanitarnoj aukciji i da ostave ponudu za trenutno najtraženiji dres Premijer lige putem interneta, a početna cena dresa je samo 10 dinara.

Sredstva prikupljena od prodaje ovog dresa biće usmerena Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice.

Takođe, 28. septembra u Dorćol placu organizuje se jedinstveni veliki Humanitarni sportski bazar na kojem će svi posetioci moći da druže sa poznatim sportistima i da lično od njih kupuju rekvizite vezane za njihove karijere, a sav prihod takođe biće namenjen fondu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, a više o organizaciji i načinu rada možete pogledati na sajtu www.zajednozazivot.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading