LICEMERČINA!

Autor:

Sport

20.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki je Karlo Anćeloti (59) trener, ali je mali čovek. Njegovih 19 trofeja, koje je osvojio vodeći Milan, Romu, Čelsi, Real, Bajern i PSŽ, najbolje potvrđuju o kakvom je stručnjaku reč. Međutim, da je ozbiljan licemer, Italijan je pokazao odmah nakon utakmice prvog kola Grupe C Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde (0:0).

RepublikaFoto: Starsport

Naime, strateg vicešampiona Serije A je na konferenciji za medije srpskim predstavnicima sedme sile govorio pohvalno o rivalu, da bi zatim, kada je ostao nasamo sa novinarima iz domovine, žestoko opleo po timu Vladana Milojevića.

SRAMAN ALIBI

Jasno je da je Anćeloti bio razočaran zbog boda i da je brže-bolje hteo da se opravda za kiks na startu elitnog takmičenja.

- Srećan sam zbog boda jer je teško igrati protiv Zvezdine odbrane. Njihov golman je bio nekoliko puta u situacijama jedan na jedan. Nedostajalo nam je sreće da trijumfujemo. Srpski tim je igrao dobro u defanzivi i pokušavali su preko kontre. Sudija je bio dobar, ali je na kraju malo grešio - govorio je Karlo.

Ali, nakon toga trener koji je dva puta proglašavan za najboljeg u Evropi (2006. i 2014. godine) dao je zaprepašćujuću izjavu za Skaj sport Italiju, očigledno razljućen zbog činjenice da njegov nije pobedio.

RepublikaFoto: Starsport

SUDIJA NASEO

 

- Bilo je neizbežno da se desi da nema pravog fudbala u poslednjih 15 minuta. Gledao sam Zvezdu mnogo puta i oni su profesionalci u krađi vremena i padanju i sudija je pao na to ponekad. Međutim, to nije problem, mi nismo dali gol, a trebalo je - promenio je ploču iskusni Italijan.

Teško da je ova Anćelotijeva tužna priča, kojom je pokušao da obmane italijansku javnost za neuspeh, prošla kod kontroverznog vlasnika De Laurentisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading