PREDSEDNIK NAPOLIJA: Igrali smo protiv navijača!

Autor:

Sport

19.09.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrovezni Aurelio de Laurenits, predsednik Napolija, nakon meča sa Crvenom zvezdom imao je prilično zanimljive komentare.

Aurelio de Laurentis

Italijan je pohvalio navijače Crvene zvezde, uporedio ih je sa pristalicama njegovog kluba, ali i napravio veliku razliku između dve grupe.

- Bilo je prelepo veče, jer ovakav stadion i ambijent ne viđate svugde. Igrali smo protiv publike, navijača, ne protiv Zvezdinog tima. U Napulju je jako slično. Jedina razlika je što Zvezdini navijači pevaju čitav meč, tako da su se moji igrači uspavali kao da su bebe u majčinom naručju... Zato nismo pobedili - rekao je poznati filmski producent. 

De Laurentis je najavio i veliku borbu Napolija za bodove u nastavku takmičenja. Sledeći rival je Liverpul, koji je u utorak pobedio PSŽ sa 3:2 na "Enfildu".

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - Napoli

- Bilo je dugo 2:2, na kraju su Englezi pobedili. Ostali smo na bodu, moraćemo da pobedimo ukoliko želimo da ih preskočimo - dodao je De Laurentis. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading