JOVANČIĆ: Protivnici odlični, ne predajemo se

Autor:

Sport

18.09.2018

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić ocenio je da su crveno-beli večeras zasluženo osvojili bod protiv Napolija u Ligi šampiona, i rekao da je bilo očekivano da ekipa igra povučeno.

RepublikaFoto: Starsport
Delije

Zvezda je u Beogradu igrala nerešeno 0:0 sa Napolijem na početku grupne faze Lige šampiona.

- Mislim da smo zaslužili ovaj bod, donekle smo se svesno povukli i pretili iz kontri. Moramo da budemo zadovoljni ovim rezultatom. Oni rade na posedu, drže loptu, takav im je stil igre. Otvorila nam se neka šansa, probali smo da zapretimo, ali falio nam je taj završni pas - rekao je Jovančić novinarima posle utakmice.

Dušan Jovančić je u igru ušao u drugom poluvremenu i ostavio odičan utisak.


- Imamo odlične protivnike u grupi, ali ne predajemo se. Pred ovakvom publikom niko ne može lako da nas dobije - rekao je Jovančić.

Priliku za gol imao je u 58. minutu kada je dobro šutirao sa distance ali je Ospina bio na visini zadatka.

- Nadao sam se da golman neće stići loptu, ali dobro. U drugoj prilici nisam imao nameru da šutiram, hteo sam da dodam - naveo je on.

Zvezda će narednu utakmicu igrati protiv Partizana u Super ligi Srbije.

- Derbi je posebna utakmica, nikada ga nisam igrao i veoma mu se radujem. Nadam se da ćemo da dokažemo da smo najbolja ekipa - kazao je Jovančić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading