ŽENA ZNA: SRCE MOG VUJADINA JAČE OD SVIH NAPOLITANACA ZAJEDNO!

Autor:

Sport

18.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša deca su još mala, nisu svesna uspeha koji je njihov tata ostvario sa Zvezdom, kaže Mirka Vasiljević supruga Vujadina Savića.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Pobedićemo Italijane večeras! Srce mog Vujadina jače je od svih Napolitanaca zajedno -  ponosna je i optimistična do maksimuma glumica Mirka Vasiljević, supruga kapitena Crvene zvezde Vujadina Savića. U razgovoru za Srpski telegraf otkriva da se neće čuti sa jačom polovinom pred meč, jer je to praksa - ne želi da ga ometa dok je u karantinu, ali će sa njihovo troje dece biti među 55.000 "Delija" koji će biti vetar u leđa crveno-belima u premijernom meču u grupnoj fazi Lige šampiona!

Upravo će Vujadin sa trakom oko ruke povesti desetoricu drugara na megdan slavnom klubu iz Napulja (večeras, 21.00), a od njega i paklene odbrane koju je trener Vladan Milojević skockao, očekuje se da na Marakani zaustave istinske zvezde: Hamšika, Insinjea, Mertensa, Kaljehona, Milika...

- Samo pobeda - ispalila je kao iz topa Mirka na početku razgovora, a onda objasnila svoj optimizam:

- Uvek gledam i mislim pozitivno, kako bi takve stvari i privukla. Kada god Vujadin igra neku utakmicu, verujem u pozitivan rezultat. U Zvezdi trenutno igraju prvenstveno veliki navijači tog kluba, a to se vidi i oseti na terenu. Sigurna sam da će kao i do sada ostaviti srce na terenu za pobedu! Znam dobro svog Vujadina, igra srcem uvek, a kada je tako, ne plaši se nikoga i ne zanima ga ko je sa druge strane.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

Sa Mirkom će u loži stadiona "Rajko Mitić" biti i njihova deca: Andrej, Adrijana i Mihajlo.

- Još su mali, pa nisu baš svesni uspeha koji je tata postigao. Gledamo da ih ne opterećujemo, ali uvek navijaju za tim za koji Vujadin igra. Raduju se kada Zvezda postigne gol i pobeđuje. Vole sa tatom da popričaju sutradan kada dođe kući kakva je bila utakmica, kakvi su utisci i, znate, sva deca kao i odrasli ljudi vole pobedu.

Najstariji sin Andrej već je krenuo očevim stopama, ali i dobro utabanim stazama legendarnog centarfora Zvezde i Jugoslavije - Duleta Savića. Zadužio je dres i kopačke, a mama je na slatkim mukama zbog toga.

- Kako Andrej odrasta, turniri koje igra sve su ozbiljniji. Često kažem da, ako pored Andreja i Mihajlo krene Vujadinovim stopama, imaću ozbiljne glavobolje. Da li su svi zadovoljni, da li su u startnoj postavi, je l' njihov tim pobeđuje ili ne... Veliku tremu imam kada je Andrej u pitanju jer mi je stalo da on bude zadovoljan rezultatom i da mu tim pobeđuje. Isti osećaj imam i za Vujadina, pogotovo što u ovim trenucima igra za Zvezdu. Pored toga što navijamo za njega, istim žarom navijamo i za njegov tim - kaže prelepa glumica na kraju uz dodatak da i ona,kao i njen suprug potiče iz zvezdaške porodice.

RepublikaFoto: Dragan Kadić
Fudbaleri Crvene zvezde

Desnom nogom na Marakanu - za pobedu!

Mirka nam je otkrila i da ima ritual pred svaki meč na Marakani...

- Vujadin ima neke svoje rituale, pogotovo sa saigračima. Imaju neke običaje koje svi zajedno rade, a od kada to primenjuju - pobeđuju! Ja volim da, kada krenem na utakmicu, iz kuće prvo zgazim desnom nogom kako bi sve krenulo kako treba, što ću i danas uraditi. Takođe, i na Marakanu prvo kročim desnom nogom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading